logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Loterijprijs Trek de Pont alsnog verzilverd'
15aug 2013

Loterijprijs Trek de Pont alsnog verzilverd

De 2e prijs van de georganiseerde loterij voor de actie "Trek de Pont" is werkelijk bij toeval alsnog opgehaald door het zeer gelukkige winnaars echtpaar, de familie Kik uit Spijkenisse.

Deze prachtige prijs, namelijk een rubberen opblaasboot van het merk Hercules ter waarde van € 700,- beschikbaar gesteld door Tankstation Nobel te Nieuw-Beijerland, leek aanvankelijk door niemand te worden opgeëst.

Tot echter afgelopen week bij toeval bij de winnaar enkele loten uit zijn agenda vielen. Dit alsof het zo moest zijn, juist op het moment dat hij bezig was zich te orienteren op de aanschaf van een opblaasboot.

De loten, al op weg naar de prullenbak, werden op het laatste moment door de echtgenote onderschept, die aansluitend de moeite nam om zich toch even te oriënteren. Het winnende lotnummer was 00132. Groot was de verbazing en blijdschap toen zij het zoek gewaande winnende lot in handen bleek te hebben. Toeval of niet, op een betere plek kon de prijs, die uiteraard direct is opgehaald, niet terecht komen.

De 1e en 3e prijs, respectievelijk een minuut gratis winkelen bij Plus Schalkoord en cadeaubon ter waarde van € 40,- aangeboden door Cosy Gifts, beide gevestigd te Nieuw-Beijerland, zijn eerder verzilverd.Deel dit bericht met je vrienden!