logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Verzilvering loterij
24jul 2013

Verzilvering loterij "Trek de Pont"

De 1e prijs van de door de Plus Schalkoord georganiseerde loterij ten bate van de actie "Trek de Pont", is donderdag 18 juli 2013 na sluitingstijd verzilverd door de 18 jarige Joerie Scheepers uit Nieuw-Beijerland.

De prijs bestaande uit een minuut gratis winkelen is perfect terecht komen aldus de winnaar, die juist op zichzelf is gaan wonen. Een mooiere start om in deze kostbare periode je provisiekast te vullen is haast niet denkbaar beaamt de gelukkige met een lach.

Door de verraste prijswinnaar werd in aanwezigheid van diverse enthousiaste personen, binnen de gestelde minuut voor een bedrag van ruim € 235,= in zijn winkelwagen geladen, die hij vol trots de winkel uitreed.

Annet Schalkoord, initiatiefneemster van de loterij, zegt trots te zijn dat de Super Plus op deze wijze het initiatief van "Trek de Pont" voor de kankerbestrijding kon ondersteunen.

De 3e prijs een cadeaubon ter waarde van € 40=, beschikbaar gesteld door de cadeauwinkel Gosy Gifts uit Nieuw-Beijerland, werd ter gelijke tijd uitgereikt aan de in Korendijk wonende winnares Conny Sneep

De tweede prijs, gevallen op lotnummer 00132, zijnde een rubberen opblaasboot van het merk Hercules, met een waarde van ruim € 700,=  is tot dusver niet opgeëist. Deze prachtige prijs beschikbaar gesteld door Tankstation Nobel uit Nieuw-Beijerland, wordt tot 15 oktober a.s. voor de gelukkige winnaar bewaard.

Heeft zich na deze datum niemand gemeld dan wordt deze door de gulle gever per opbod verkocht. De opbrengst komt dan eveneens ten goede van de actie.

"Trek de Pont". Ook Gosy Gifts en Tankstation Nobel zijn trots een bijdrage aan het evenement te hebben geleverd.

Op de foto zijn van links naar rechts de volgende personen weergegeven:
Vriend van Joeri die de kar voort duwde tijdens 1 minuut winkelen, 1e prijswinnaar Joeri Scheepers, 3e prijswinnares Conny Sneep, Angela Overwater van Gosy Gifts en Annet Schalkoord van de Plus Schalkoord.Deel dit bericht met je vrienden!