logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
19jul 2013

Ook dit jaar weer oldtimer-meeting aan de Mijlweg

Het Oldtimer-forum Hoeksche Waard gaat zaterdag 31 augustus weer een oldtimer-meeting organiseren voor eigenaren van een oldtimer-voertuig. Naast oldtimer-personenwagens zullen er o.a. ook klassieke vrachtwagens & bestelauto's, antieke fietsen en bromfietsen te zien zijn.

Na het succes van de afgelopen jaren gaat de organisatie er vanuit dat er minimaal weer enkele tientallen oldtimers deel zullen nemen. Naast het parkeerterrein aan de Mijlweg 11b zal in één van de aangrenzende bedrijfspanden ook een ruilbeurs voor miniatuurauto's worden gehouden. In principe organiseert het Oldtimer-forum elk jaar een dergelijke meeting, maar in 2010 kon de meeting wegens werkzaamheden aan de parkeerplaats waar het evenement wordt gehouden niet doorgaan. Op een geheel nieuw bestraat terrein werd de draad in 2011 weer opgepakt. Ook de snacks, drankjes en andere versnaperingen zullen zaterdag de 31e augustus geheel in stijl worden verkocht vanuit een zeldzame Renault Saviem friteswagen van het plaatselijke cafetaria 'Paulus Fritespaleis'. Men kan 's morgens met de oldtimer langs komen, of 's middags, of men kan de gehele dag blijven.

Gratis parkeren en bushalte voor de deur
Bezoekers die met het openbaar vervoer komen kunnen bijna pal voor de ingang van het terrein uitstappen, want op circa twintig meter van de ingang is een bushalte van vervoersbedrijf Arriva. Voor de ingang van het terrein zijn langs de groenstrook aan de Mijlweg een achttal parkeerplaatsen. Daarnaast is er naast garagebedrijf M. de Jong, gevestigd zo'n dertig meter naast de ingang van het meeting-terrein, een parkeerplaats waar men ook gratis kan parkeren. Het terrein waarop de oldtimer-meeting plaatsvindt is die dag uiteraard alleen toegankelijk voor de oldtimer-auto's, andere oldtimer-voertuigen en voor eigenaren van aangrenzende bedrijven. Op zaterdag 31 augustus (laatste dag van de 's-Gravendeelse Feestweek) is iedereen tussen 10.00 -17.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen bij de Hoeksche Waardse Oldtimer-meeting aan de Mijlweg 11b te 's-Gravendeel. De toegang is geheel gratis. Dit geldt ook voor de miniatuurauto-ruilbeurs.



Deel dit bericht met je vrienden!