logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
31mei 2013

Maand van het spannende boek

Juni is de maand van het spannende boek. In de Bibliotheek staan thrillers, detectives en andere huiveringwekkende boeken centraal. Dit genre is uitermate populair in de Hoeksche Waard en is in de bibliotheek ook verkrijgbaar ondermeer als ebook en luisterboek.

Loes den Hollander schrijft het geschenkboek voor de komende editie van Juni - Maand van het Spannende Boek. De succesvolle thrillerauteur treedt hiermee in de voetsporen van onder anderen Simone van der Vlugt, Karin Slaughter, Saskia Noort, Henning Mankell, Nicci French en Stephen King.

In haar geschenkboek Nooit alleen draait het om Aline die, nadat ze ontdekt dat haar man iets voor haar heeft verzwegen, te maken krijgt met lugubere gevolgen. In juni 2013 wordt voor de 25ste keer de Maand van het Spannende Boek gehouden. Dit jubileum wordt de leidraad voor de maand, onder het motto 25 jaar Juni - Maand van het Spannende Boek. Het geschenkboek is verkrijgbaar in de betere boekhandel.

De maand van het Spannende Boek heeft tot doel misdaadliteratuur in de bibliotheek onder de aandacht te brengen van een breder lezerspubliek. Wie in deze maand overstapt naar het meest uitgebreide bibliotheekabonnement – met de mogelijkheid van gratis reserveren, uitleentermijn van vier weken, toptitels lenen voor twee weken – krijgt twee maanden abonnement cadeau. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via de medewerkers in de bibliotheek.Deel dit bericht met je vrienden!