logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
04apr 2013

Exploitatieovereenkomst Julianastraat Puttershoek

Op woensdag 10 april 2013 ondertekenen wethouder H.C.J. van Etten en de heer B. Pluimer namens HW Wonen de exploitatieovereenkomst voor de Julianastraat in Puttershoek.

De initiatiefnemer van het project Julianastraat is woningcorporatie HW Wonen. De locatie ligt naast het (winkel)centrum van Puttershoek, tussen de Eendrachtsweg en de Wilhelminastraat. Het plan omvat de sloop van de huidige woningen en herbouw van ongeveer 47 woningen/appartementen en 29 wooneenheden van Gemiva.

In deze exploitatieovereenkomst worden de wederzijdse verplichtingen en het verhalen van de kosten van de grondexploitatie vastgelegd. De ondertekening vindt plaats in het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam.

De volgende stap in de realisatie van de plannen voor de Julianastraat is het ter inzage leggen van het ontwerp bestemmingsplan. Naar verwachting zal dat in de tweede helft van april ter inzage worden gelegd. Als alles volgens plan verloopt, kan de sloop van de huidige woningen eind 2013 starten.Deel dit bericht met je vrienden!