logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
25mrt 2013

Presentatie CD 's-Gravendeelse band The Arrows

Op zaterdagavond 6 april 2013 zal wethouder Arie Mol de eerste cd van de band 'The Arrows' in ontvangst nemen.

De van oorsprong 's-Gravendeelse band zal op deze avond vol trots zijn eerste cd presenteren in het gezellige ontmoetingpunt 'Koffiepunt 40' te Strijen.
Om 20.30u zal de uitreiking plaatsvinden.

Daarna zullen de leden van 'The Arrows' hun instrumenten ter hand nemen en alle nummers die op de cd staan ten gehore brengen.

Eind 1962 besloten vier jongens met elkaar muziek te gaan maken, al snel kwam er nog een vijfde bandlid bij en voelde de band compleet.
Er werd steeds meer geoefend en de jongens werden steeds serieuzer in het maken van muziek. Vooral muziek van The Shadows, The Spotnicks, Jumping Jewels en andere bands die in die tijd populair waren werden door The Arrows gespeeld.

Optredens konden natuurlijk niet uitblijven en ook deden The Arrows veel mee aan talentenjachten. Later gingen ze ook zelf dansavonden organiseren die zeer druk bezocht werden. De band was heel bekend in de Hoeksche Waard en omstreken. Helaas viel de band eind 1966 uit elkaar.

Tot er vijf jaar geleden een reünie van de band plaatsvond, ook in 't Koffiepunt 40. Vanaf dat moment zijn de 'jongens' met z'n drieën weer voorzichtig aan begonnen met oefenen.

In oefenruimte OP-SESSION in 's-Gravendeel hebben zij, inmiddels met een vierde bandlid erbij, als hobby veel muziek gemaakt met elkaar. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in het opnemen van een cd.

'The Arrows' zijn heel trots op deze cd en wil daarom het eerste exemplaar officieel uitreiken aan wethouder Arie Mol. De cd zal tijdens deze avond ook te koop zijn, een deel van de opbrengst gaat naar Villa Pardoes.

zaterdag 6 april 2013
't Koffiepunt 40 in Strijen
aanvang 20.30
zaal open om 20.00
vooraf reserveren: www.koffiepunt40.nl / 078-6741242
Vol=Vol

The ArrowsDeel dit bericht met je vrienden!