logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Leerlingen De Bouwsteen krijgen hoofdrol in voorstelling'
07feb 2013

Leerlingen De Bouwsteen krijgen hoofdrol in voorstelling

Leerlingen uit groep 6 en 7 van CBS De Bouwsteen uit ’s-Gravendeel  krijgen de hoofdrol in een muzikale voorstelling van WorldVision@School. Na 2 weken hard oefenen schitteren de leerlingen 14 februari 2013 op het podium in de hal van De Bouwsteen.

WorldVision@School wordt georganiseerd door de ontwikkelingshulporganisatie World Vision. Leonie van den Berg begeleidt de voorstelling.

Leuk en leerzaam

Met de voorstelling wordt op een vrolijke en tegelijkertijd educatieve manier aandacht besteed aan de rechten van het kind. Hier in Nederland, maar juist ook in ontwikkelingslanden. Het hoogtepunt volgt aanstaande 14 februari als de hal van De Bouwsteen gevuld is met papa’s, mama’s om hun kind te zien stralen op het podium.

Spannend

"Een beetje spannend is het natuurlijk wel. Want in de spotlights op een podium staan, dat overkomt je niet iedere dag", vertelt Leonie die de voorstelling samen met de leerlingen instudeert. “De kinderen hebben ontzettend goed hun best gedaan en het resultaat is er ook naar,” vertelt Leonie. “De kinderen zingen, rappen en dansen er heerlijk op los”.

Samen met de leerlingen zorgt zij ervoor dat er donderdag 14 februari een professionele show op de planken verschijnt. “Als bezoeker word je meegenomen op een muzikale wereldreis. Dus niet alleen de kinderen, maar ook het publiek zal enorm genieten van de voorstelling.”

Benefietavond en leuke voorstelling

World Vision organiseert deze voorstelling samen met de school. Leonie zegt: "World Vision wil dat het leven van kinderen tot volle bloei komt. Het leuke aan de voorstelling is dat er voor elk kind een rol is weggelegd, elk talent komt aan bod.

World Vision wil er ook zijn voor de allerarmste kinderen op de wereld. Tijdens de voorstelling zullen we daar ook wat over vertellen. Het is dus een combinatie tussen een benefietavond en een leuke voorstelling. "

Meer informatie over deze voorstelling vindt u op www.worldvisionatschool.nl.

Logo Worldvision at school



Deel dit bericht met je vrienden!