logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mevrouw Annette Janssen winnares Vrijwilligersprijs Korendijk'
09jan 2013

Mevrouw Annette Janssen winnares Vrijwilligersprijs Korendijk

Onze samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Door maatschappelijke ontwikkelingen en veranderende regelgeving neemt het belang van het vrijwilligerswerk alleen maar toe.

Het gemeentebestuur van Korendijk is van mening dat elke inzet, hoe klein ook, even waardevol is en zoveel voor een ander betekent. Door het uitreiken van de Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk aan één persoon of organisatie, wil het gemeentebestuur zeker nu het vrijwilligerswerk steeds een belangrijkere rol gaat innemen, zijn waardering en dank uitspreken aan alle mantelzorgers en vrijwilligers in onze gemeente die altijd klaar staan voor anderen. Hun inzet is onmisbaar in Korendijk.

Mevrouw Janssen zet zich met hart en ziel in voor het vrijwilligerswerk dat zij doet. De jury, onder leiding van burgemeester Melissant – Briene, waardeert haar brede inzet voor de samenleving. Met volle overgave en bevlogenheid voert zij haar werkzaamheden uit.

Daarbij is zij in staat om veel te bereiken door een vriendelijke maar zeer vasthoudende opstelling waarbij zij het debat en discussie indien nodig niet uit de weg gaat. Samen met de andere Wmo-adviesraadsleden adviseert zij de gemeente over maatschappelijke aangelegenheden en behartigt zij daarmee de belangen van alle Korendijkers. Met haar veerkracht en doorzettingsvermogen vervult zij een voorbeeldfunctie voor anderen. De gemeente Korendijk is trots op een vrijwilligsters als Annette Janssen.

De passie en de sociale betrokkenheid voor de zwakkeren in onze samenleving is een belangrijke overweging van de jury geweest om de Frans Janssen Vrijwilligersprijs Korendijk aan mevrouw Annette Janssen toe te wijzen.

De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 2010. De overige genomineerden waren Mevrouw Ingrid IJzendoorn en de heer Leo Schijf.



Deel dit bericht met je vrienden!