logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Afsprakenkader project TAS Puttershoek ondertekend'
21nov 2012

Afsprakenkader project TAS Puttershoek ondertekend

Gemeente Binnenmaas en HW Wonen ondertekenden op dinsdag 20 november 2012 het geactualiseerde afsprakenkader voor het project TAS in Puttershoek. Het project TAS gaat over de ontwikkeling van het gebied tussen de Sportlaan en de Maarten Bollensteeg. Deze ontwikkeling is voortgekomen uit het bijzondere project Wijk van je Leven, waar door een aantal partijen flink is geïnvesteerd in zorg, wonen en andere maatschappelijke functies.

Afsprakenkader
Het afsprakenkader kent afspraken over de bouw van een nieuwe sportzaal, het onderzoeken van de mogelijkheden voor een sport- & leisurevoorziening en therapiebad, een gezondheidscentrum met 39 appartementen en 60 appartementen in het gebied van het voormalige ’t Huys te Hoecke.

Ontwikkelingen
Actualisatie van het afsprakenkader was onder meer nodig door de gewijzigde economische omstandigheden. Er is in het nieuwe kader opnieuw gekeken naar de flexibiliteit en haalbaarheid van de verschillende onderdelen. Hierdoor is een aantal ontwikkelingen verder in de tijd geschoven en worden andere ontwikkelingen op een andere manier ingezet.



Deel dit bericht met je vrienden!