logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
12nov 2012

Bram Kruit nieuwe voorzitter GroenLinks

Bram Kruit is tijdens de eerste bestuursvergadering van het nieuwe afdelingsbestuur van GroenLinks Hoeksche Waard gekozen tot nieuwe voorzitter.

Scheidend voorzitter Mieke Mennema  en bestuurslid Walther Tempelaars  hadden te kennen gegeven zich niet herkiesbaar te stellen voor een nieuwe termijn in het afdelingsbestuur. Voor beiden was het argument dat zij na meer dan 10 jaar bestuurslid te zijn geweest aan iets anders toe zijn.

Het nieuwe bestuur, wat tijdens de laatste algemene ledenvergadering unaniem werd gekozen, heeft bij haar eerste vergadering in de nieuwe samenstelling haar taken verdeeld.  Naast voorzitter Bram Kruit bestaat het bestuur verder uit;  Anita Limburg (secretaris), Dick Veth (penningmeester) en Elise Fellinger (sociale media).

Volgens de kersverse voorzitter Bram Kruit, die jarenlang fractievoorzitter was voor GroenLinks in Oud-Beijerland, staat GroenLinks voor een enorme uitdaging. “Het is best spannend om in deze, voor GroenLinks onzekere, tijden lid te zijn van het bestuur van GroenLinks Hoeksche Waard. Het laatste half jaar hebben wij bij GroenLinks ervaren hoe snel sympathie en aandacht voor een politieke partij kunnen verdampen.”; aldus Kruit. 

“Het is in ieder geval waar dat GroenLinks in de Hoeksche Waard een breed kiezerspubliek aanspreekt en die kiezers zullen we moeten bereiken en (opnieuw) voor ons zien te winnen”; besluit Kruit.

In de volgende ledenvergadering zal het nieuwe afdelingsbestuur nog even stil staan bij het afscheid van Mieke Mennema en Walther Tempelaars en hen bedanken voor de jarenlange trouwe diensten en inzet binnen het afdelingsbestuur.



Deel dit bericht met je vrienden!