logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
02okt 2012

Vrijwilligersprijs 2012 gemeente Strijen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2013 wordt voor de vijfde keer in de gemeente Strijen de Vrijwilligersprijs uitgereikt. Inwoners van Strijen kunnen kandidaten voor de nieuwe onderscheiding tot 15 november aanstaande aanmelden.

Potentiële kandidaten voor de Vrijwilligersprijs 2012 kunnen bij de gemeente worden opgegeven. Een jury, onder voorzitterschap van burgemeester Aart-Jan Moerkerke, maakt in november een voordracht van vrijwilligers die in aanmerking kunnen komen voor het gemeentelijke ‘lintje’.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is het aan de burgervader om aan één genomineerde de Vrijwilligersprijs uit te reiken. Hij overhandigt dan onder meer een uniek plastiek van de hand van kunstenares Mieke van Alphen uit de Mookhoek.

Genomineerden dienen wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo dient een vrijwilliger zich structureel in te zetten voor de Strijense samenleving en moet een voorgedragen instelling/vereniging in de gemeente zijn gevestigd.

De Vrijwilligersprijs van de gemeente Strijen wordt tweejaarlijks uitgeloofd. In 2010 ging de prijs naar mevrouw Bets de Geus - de Ruiter.

Aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar in het gemeentehuis of digitaal via de gemeentelijke website www.strijen.nl. Nominaties kunnen tevens worden doorgegeven via het e-mailadres vrijwilligersprijs@strijen.nl.



Deel dit bericht met je vrienden!