logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
27sep 2012

Strijenaar bovengemiddeld tevreden

STRIJEN - Tijdens een recent onderzoek over de dienstverlening van de gemeente, blijkt de Strijenaar wederom bovengemiddeld tevreden. Het rapportcijfer kwam evenals twee jaar geleden opnieuw uit op een acht.

Uit de rapportage van het -landelijk- onderzoek WaarStaatJeGemeente.nl, blijkt dat de gemeente Strijen op de meeste onderzochte punten hoger wordt gewaardeerd dan het gemiddelde bij twaalf vergelijkbare gemeenten. Vooral bij de dienstverlening scoort Strien een mooie voldoende: 8,0. ,,Uiteraard zijn wij weer blij met deze prachtige rapportcijfers. Het onderzoek is nu voor de derde keer uitgevoerd en de resultaten van de drie verschillende jaren laten een constante lijn zien in de waardering van de inwoners voor de gemeente Strijen,’’ aldus burgemeester Aart-Jan Moerkerke.

Het afgelopen voorjaar hebben meer dan 500 inwoners van de gemeente Strijen meegedaan met het periodieke onderzoek Waarstaatjegemeente.nl. Via willekeurig verspreide vragenlijsten, en door het invullen van een vragenlijst na een bezoek aan het gemeentehuis, is gepeild hoe de inwoners van Strijen denken over het gemeentebestuur, de voorzieningen in de gemeente en de manier waarop de gemeente met inwoners omgaat.

De resultaten van de peiling zijn vergeleken met twaalf andere gemeenten met minder dan 25.000 inwoners, die gelijktijdig aan dit onderzoek hebben meegedaan. Op de gemeentelijke website strijen.nl is het gehele rapport te downloaden.Deel dit bericht met je vrienden!