logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Geslaagd Crossroad Event'
27sep 2012

Geslaagd Crossroad Event

Ondanks de slechte weervoorspellingen stond hij er weer: de grijs-wit gestreepte tent op het Molenschaar-terrein in Strijen. In plaats van een hevige regenbui barstte daar het weekend van 22 en 23 september 2012 voor de derde keer het Crossroad Event los.

Matthijs Vlaardingenbroek gaf met zijn buikspreekpop Henkie zaterdagmiddag de aftrap. Hij nam de kinderen met zijn poppen, goocheltrucs en spelletjes mee in zijn voorstelling en bracht hen de boodschap dat ze altijd kunnen vertrouwen op God en dat Hij van hen houdt.

De zaterdagavond werd geopend door Damascus Hiphop. Met ieder hun eigen stijl brachten deze rappers het evangelie van Jezus Christus over. Ondanks de kou in de tent wisten Marcel & Lydia Zimmer met hun aanbiddingliederen harten te verwarmen.

Zondagmiddag werd het podium gevuld met zestig kinderen uit verschillende kinderkoren uit de Hoeksche Waard, die samen het kinderkanjerkoor vormen. Van klein tot groot zongen ze vol overtuiging en enthousiasme over hun geloof in de Here Jezus Christus. Spreker Wouter Mourits vulde dit aan met een korte overdenking. Worship-band Relent uit Oud-Beijerland sloot het Crossroad Event af met liederen, waaronder een eigen nummer dat ze tijdens het Event voor het eerst speelden. 

Nieuw dit jaar waren de spelletjes voor de kinderen en kraampjes in de tent. Tijdens de pauze en na afloop van de programma-onderdelen konden de bezoekers hier terecht voor producten en informatie over geloven. 

Het Crossroad Event werd georganiseerd door Stichting Crossroad Hoeksche Waard in samenwerking met acht kerken in de Hoeksche Waard.

Optreden met handpop

 Deel dit bericht met je vrienden!