logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
05sep 2012

Verbouwing bibliotheek ’s-Gravendeel

Bibliotheek ’s Gravendeel sluit op 17 september en heropent op 24 september 2012.

De bibliotheek moet bezuinigen en als gevolg daarvan worden de vestigingen van Bibliotheek Hoeksche Waard verkleind en vernieuwd. Geen ontslagen of minder nieuwe boeken, maar wel een kleinere bibliotheek.

Niet alle boeken passen in de nieuwe huisvesting. Een gedeelte komt daarom beschikbaar via een depot en kan daar worden aangevraagd. Dat is gratis voor houders van een top- of MAXI abonnement.

Eerder kregen Oud- Beijerland, Numansdorp, Puttershoek en Klaaswaal een face-lift. De vijfde bibliotheek die wordt verkleind is ’s Gravendeel.

Het mooiste en belangrijkste deel van de collectie wordt aantrekkelijk opgesteld in de verkleinde vestiging ’s Gravendeel. Daarbij maakt de bibliotheek gebruik van de gelegenheid om meteen een renoverings- en moderniseringsslag te maken. De vernieuwde bibliotheek zal gaan werken volgens de nieuwste retailprincipes, waarmee de collectie op een extra aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd.

Om deze verbeteringen te realiseren is bibliotheekvestiging ’s Gravendeel gesloten van maandag 17 september tot en met zaterdag 22 september 2012. In die periode kunt u de boeken langer lenen. De juiste inleverdatum staat op de bon. Over de periode dat de bibliotheek sluit wordt geen telaat geld berekend.

Bovendien kunt u in de sluitingsperiode terecht in een van de andere locaties van De Bibliotheek Hoeksche Waard (Heinenoord, Numansdorp, Klaaswaal, Strijen, Puttershoek, Oud - Beijerland of Mijnsheerenland).Deel dit bericht met je vrienden!