logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...

Muziekverenigingen

Terug naar index verenigingen

Fanfarekorps Na Lang Streven (NLS)

www.nalangstreven.nl

NLS is een muziekvereninging met een (jeugd)orkest, slagwerkgroep, majorettes en een kapel. In het eigen gebouw aan het Nestpad wordt er geoefend en bij gelegenheden en eigen uitvoeringen kunnen andere dit zien en horen. Ook doen ze mee aan wedstrijden, waar altijd goede resultaten gehaald worden. Kijk voor meer informatie op www.nalangstreven.nl.


Muziekvereniging TAVENU Schenkeldijk

Repetitielokaal: Ronduit, Zweedsestraat 11a, tel. 078-673 3631.
www.tavenuschenkeldijk.nl

Showkorps Juliana

Repetitielokaal: Ons Gebouw, Roodenburg Vermaatstraat 21, tel. 06-4857 2299.
www.showkorpsjuliana.nl

Muziek maken is een heel erg leuke en gezellige bezigheid. Hoe gaat het allemaal bij Showkorpsen ‘Juliana’/‘Jong Juliana’?
Vanaf ongeveer 7 jaar kun je lid worden van Showkorps ‘Jong Juliana’. Na een opleiding bij professionele instructeurs komt men in de groep van Showkorps ‘Jong Juliana’. Er worden marsen en andere leuke muziek geleerd en gespeeld. Ook worden er showfiguren ingestudeerd. Als je zover bent dat je mee kan met een optreden wordt je een uniform aangemeten en kan je tussen de groep laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Tot je 14e jaar blijf je bij Showkorps ‘Jong Juliana’, daarna is er een stage-jaar en kom je bij Showkorps ‘Juliana’ terecht. Dit kan ook eerder wanneer je tijdens je lessen een muziekexamen hebt afgelegd en geslaagd ben voor je Muziekdiploma A. Ook bij Showkorps ‘Juliana’ is het instuderen van muziek en show een belangrijk onderdeel.

In het winterseizoen wordt er veelal druk gerepeteerd aan nieuwe muziek, zodat we in het zomerseizoen weer goed voor de dag kunnen komen. In totaal wordt er per jaar zo rond de 20 keer opgetreden in Nederland. Een aantal keer per jaar reizen we ook naar België, Frankrijk of Duitsland.

Bent u enthousiast geraakt?? Wij nodigen u van harte uit om de repetities eens te bezoeken op de dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond. Ons adres is; ‘Ons Gebouw’, Roodenburg Vermaatstraat 21 in 's-Gravendeel. Uiteraard zijn nieuwe leden ouder dan 15 jaar ook zeer welkom, zij zullen gelijk, wanneer men dat kan, instromen bij Showkorps ‘Juliana’.

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij ons secretariaat; 078 673 4929. Bekijkt u ook eens onze website als u in de mogelijkheid bent voor foto’s, verslagen en nieuwtjes.