logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Kerstcadeaus voor verschillende soorten mensen in je leven

Ja hoor, de kerstbomen staan al. Het is bijna kerst. Stress! Je moet het perfecte cadeau vinden, voor iedereen in je leven. Rustig maar, wij zullen je met deze blog een handje helpen. Zodat jij deze kerst voor de dag komt met de meest leuke en passende cadeaus. Ben je klaar voor een flinke dosis inspiratie? Houd je vast want hier komen onze vijf kerstcadeau ideeën!

1. Groen, ja doen!
Groen, wie houd er niet van. Groen in je huis, kan vooral in de winderdagen wat extra leven in huis geven. Een mooie kamerplant of een stralend boeket. Eigenlijk zit je met beiden altijd wel goed. Op de webshop van Boeketcadeau kun je veel verschillende boeketten vinden.

2. Zet het op een tegel
Er is een trend gaande en we zijn er fan van. De trend is om een tegeltje te maken die iets zegt over de persoon die het ontvangt. Veel bedrijven bieden nu een service aan, waarmee je zelf een tegeltje kunt samenstellen. Je kan natuurlijk een leuke quote geven. Nog leuker is het om een quote te kiezen van de ontvanger zelf.

3. Opbergen is de nieuwe decoratie
Heb je iemand in je leven die gek is op interieur? Dan hebben wij voor jou het perfecte cadeau. Opbergen is namelijk de nieuwe decoratie. Er is geen reden meer om troep in je huis rond te laten slingeren. Je kan kiezen uit ontzettend veel opties. Denk aan kleurrijke Marokkaanse manden of opbergboxen met fleurige prints.

4. Boeken voor inzichten
Een andere trend die we met je willen bespreken is het lezen van zelfontwikkeling boeken. Deze boeken worden elk jaar populairder en ze kunnen zorgen voor mooie inzichten. Ook kan het de band tussen jou en de ontvanger sterker maken, door soms samen op het boek terug te komen. Je geeft eigenlijk een paar handvaten voor het navigeren van ons soms hectische leven. Klinkt best mooi toch?

5. Spiritueel
Heb je iemand in je omgeving die geïnteresseerd is in spiritualiteit? Geef dan iets wat daar bij aansluit. Bijvoorbeeld een mooie kaarten set met prachtige tekeningen. Ook zijn edelstenen een mooi cadeau. Kies een steen die staat voor iets wat die persoon nodig heeft. Een persoonlijk cadeau, dat word altijd gewaardeerd.
Dit waren onze cadeau ideeën, lekker uit een lopende dachten wij. We hopen dat je er iets uit hebt kunnen halen voor een geliefde. Vergeet niet: geven is beter dan krijgen!