logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Fysiotherapie

Terug naar index gezondheidszorg

Fysiotherapie Praktijk Brockhus

Tel. 078-673 7778.
Weegje 1Q, 3295 CT 's-Gravendeel
www.fysiocoach.eu

De fysiocoach maakt gebruik van coachen en integreert deze manier van werken in de fysiotherapeutische benadering. De fysiocoach is een moderne fysiotherapeut die de client met zijn bewegingsprobleem begeleidt, helpt en adviseert. Een fysiocoach ziet de client als 'individu' die tijdelijk minder belastbaar is en gaat uit van de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden.

Fysioconnect

Mijlweg 23D, 3295 KG ’s-Gravendeel, 06 36331906
www.fysioconnect.nl/de-praktijk/praktijk-s-gravendeel/

Samen met Personal trainingsstudio Bodychange en een podotherapeut, van Voetencentrum Wender werken we hier aan een totaalpakket voor de sporter en patiënt.

Fysioconnect heeft op deze locatie een ruime behandelkamer, spreekkamer en wachtkamer. De oefenruimte is ruim en ingericht met functionele trainingsmiddelen en geeft de patiënt alle ruimte om maximaal te revalideren.

Praktijk voor Fysiotherapie P.J. van Dijk

Goudsbloemstraat 2, 3295 SG ’s-Gravendeel, 078-673 3233.
Locatie Puttershoek, Eikenlaan 2, 3297 BB Puttershoek, 078-673 3445
www.vandijkfysio.nl

D. de Groot, fysiotherapeut/acupuncturist
L. Zuidema, manueel therapeute
P.J. van Dijk, fysiotherapeut/shock wave

In de praktijk bieden wij de mogelijkheid tot fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, medische training en shock wave therapie.

Voor het maken van een afspraak is een verwijzing van uw huisarts niet noodzakelijk.

Praktijk voor fysiotherapie Hoeksewaard

Gevestigd binnen F-S Sportcentrum, Strijenseweg 105-109, 3295KN 's-Gravendeel, 06-53664388
www.uwfysiotherapeut.com.


Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt.

Met hulp van uw fysiotherapeut bent u snel weer in beweging. Onze kracht schuilt in de combinatie van individuele fysiotherapiebehandeling en de voorziening binnen het F-S Sportcentrum. U hoeft geen lid te zijn of een verwijzing van uw huisarts te hebben om in aanmerking te komen voor fysiotherapie.