logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...

Forum - Onderwerp: Samen kunnen we stoppen

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst

De stelling en reacties zijn meningen van de inzenders. Plaatsing betekent niet dat de redactie van digitaal dorp 's-Gravendeel deze meningen deelt. Schuttingtaal, op de persoon spelen en onzinnige reacties zijn niet toegestaan. Daardoor kan het zijn dat uw reactie (gedeeltelijk) wordt verwijderd. Misbruik kunt u melden via het e-mailformulier.

Stelling:


>> Voeg een reactie toe <<

Wij gaan bussen inzetten vanuit elke provincie. Ik meen voor € 10 kan iedereen mee bij voldoende belangstelling. Ik heb geen idee waar je woont maar je kan het beste dan contact opnemen met de PVV in de provincie waar je woont of waarvandaan je wilt vertrekken.

De gemeenteraadverkiezingen 'wordt de eerste kamer gekozen. De wetten in de Tweede Kamer gemaakt moeten daar goedgekeurd. Hier kunnen we het kabinet plat leggen 'er komt namelijk geen wet meer door. Klagen help niet, stemmen wel. De afgelopen keer heb je kunnen zien wat ze met een democratisch gekozen partij doen. Red je land, je cultuur en stem. Dit is je kans, stemmen kan in Rotterdam.
j.kamp, 11-01-2018 11:35.

Reacties

<<  <  1  2  3 
Inderdaad! We moeten dit facististoïde regime de rug toe keren en met z'n allen deze revolutie doorzetten. PVV moet Rotterdam gaan leiden.
Henk, 14-01-2018 18:32.
Je kunt ook gewoon in de Hoeksche Waard op de SGP stemmen. Heb je geen milieuvervuilende bussen nodig en dan stem je op een rechtlijnige, standvastige partij.
Seuter, 12-01-2018 18:33.
Bedankt voor de toelichting!
Annelies, 12-01-2018 16:45.
In de hoekschewaard kan je kiezen wie 'in de gemeenteraad komt. Op de zelfde dag stem je ook voor de eerste kamer. Hier voor moetje naar Rotterdam om PVV testemmen.
j.kamp, 12-01-2018 13:51.
Beste meneer Kamp, ik begrijp niet goed waar dit over gaat. Stemmen in Rotterdam voor wat?
Annelies, 11-01-2018 17:29.
<<  <  1  2  3 
Voeg een reactie toeCaptcha

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst