logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...

Forum - Onderwerp: Samen kunnen we stoppen

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst

De stelling en reacties zijn meningen van de inzenders. Plaatsing betekent niet dat de redactie van digitaal dorp 's-Gravendeel deze meningen deelt. Schuttingtaal, op de persoon spelen en onzinnige reacties zijn niet toegestaan. Daardoor kan het zijn dat uw reactie (gedeeltelijk) wordt verwijderd. Misbruik kunt u melden via het e-mailformulier.

Stelling:


>> Voeg een reactie toe <<

Wij gaan bussen inzetten vanuit elke provincie. Ik meen voor € 10 kan iedereen mee bij voldoende belangstelling. Ik heb geen idee waar je woont maar je kan het beste dan contact opnemen met de PVV in de provincie waar je woont of waarvandaan je wilt vertrekken.

De gemeenteraadverkiezingen 'wordt de eerste kamer gekozen. De wetten in de Tweede Kamer gemaakt moeten daar goedgekeurd. Hier kunnen we het kabinet plat leggen 'er komt namelijk geen wet meer door. Klagen help niet, stemmen wel. De afgelopen keer heb je kunnen zien wat ze met een democratisch gekozen partij doen. Red je land, je cultuur en stem. Dit is je kans, stemmen kan in Rotterdam.
j.kamp, 11-01-2018 11:35.

Reacties

1 2  3   >  >>
Dankje burgers Baudet of Wilders maak niet uit de eerste kamer lig plat.Nu die EU plat ,rechts win terrein in alle landen stem nu ook weer.
j.kamp, 15-04-2019 10:17.
Kan de heer Kamp nu eens een keer ophouden met zijn gebral ?
Henkie, 04-03-2019 22:18.
20 maart verlaat eerste kamer kiezen.kom van je reet.We kunnen ze nu pakken de eerste kamer kan plat en gaat plat.Het is aan u
Ja.kamp, 04-03-2019 15:22.
Hoe voel je nu je eigen vieze land verraders. Het zal wel stil blijven kijk in de spiegel griezels. Jullie en je kerken hebben deze zooi op je geweten. En al die linkse hersendooie het zal wel stil blijven dit komt van de NOS SITE. Linda van Zeil Wij als blanke worden straks gediscrimineerd..... is nu al het geval maar het word straks nog erger als dit soort extreme partijen de overhand krijgen. Want hoe staat denk tegenover anders geaardheid en andere geloven? Ik hoor moslims in rotterdam roepen dat de stad het nieuwe Ankara word... waarom?
j.kamp;, 22-03-2018 11:26.
Een zwarte dag voor Nederland!!!!!!.Denk kan gewoon verder bouwen in het land aan de ondsergang van de het joods chriselijke cultuur.Gisteren heb je een fout gemaakt die wij nog wel overleven maar je klein kinderen niet.De waren aard van Nederland heeft gisteren gesproken.Jullie gunnen je klein kinderen een boerka en een leven als kinderbruid.Voor een tientje er bij stem je op een partij maar waar het echt overgaat de cultuur en je ras en je wortels de mensen die er voor gevochten heeft en in de graf liggen, heb je schijt aan.Geleerde trokken ook al eerder aan de nood bel oud rechters niks help.Een ding nog oorlog en die komt wanneer ??????????
j.kamp, 22-03-2018 10:03.
Nietszeggend seuter 'Morgen kies je voor het eind van de joods christelijke cultuur of niet. Eenmaal de verkeerde keus en je maakt hem voor het laatst Ik heb het nog nooit mis gehad alles wat ik ooit riep is waarheid nu. Steek je kop in het zand in 1945 zijn jullie ook gevlucht en liet je de burgers afmaken. Je zou je eens meer moeten verdiepen in plaats van dat je stemt voor een tientje erbij of niet..
j.kamp, 20-03-2018 09:13.
Best een spannende éénzijdige discussie over een nietszeggend onderwerp en waar alleen J. Kamp af en toe wat roept.
Seuter, 16-03-2018 17:01.
Stop ze nu leg de eerste kamer plat Dit vinden wij normaal in ons land en de pvv niet.De SP, PvdA en GroenLinks vormen samen met NIDA een links verbond in Rotterdam
j.kamp, 12-03-2018 10:38.
Kijk eens aan er komt steeds meer van D666 aan het licht .http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/beerput-pechtold-gaat-wagenwijd-open-blijkt-medeplichtig-te-zijn-geweest-bij-gigantische-bouwfraude/
j.kamp, 11-03-2018 11:27.
Kijk vandaag even wnl terug daar kan je zien hoe de islamstaat het land overneemt.Alles wat bij parijen zit van cda groenlinks d66 vvd word door Erdogan geleid om de gemeenteraad over tenemen.Wie riep dit 10 jaar terug dat dit ging gebeuren juist Jaco .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
j.kamp, 01-03-2018 09:39.
1 2  3   >  >>
Voeg een reactie toeCaptcha

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst