logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...

Forum - Onderwerp: Vergunning Thermen

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst

De stelling en reacties zijn meningen van de inzenders. Plaatsing betekent niet dat de redactie van digitaal dorp 's-Gravendeel deze meningen deelt. Schuttingtaal, op de persoon spelen en onzinnige reacties zijn niet toegestaan. Daardoor kan het zijn dat uw reactie (gedeeltelijk) wordt verwijderd. Misbruik kunt u melden via het e-mailformulier.

Stelling:


>> Voeg een reactie toe <<

Waarom geeft de gemeente een vergunning af voor de bouw van thermen Binnen den Maas, als ze van tevoren al weten dat er geen horecavergunning verleend gaat worden? Een thermen zonder horeca bestaat niet. De gemeente had dus of helemaal geen vergunning moeten verlenen, of gewoon ook vergunning voor horeca moeten toestaan. Het slaat nergens op om deze vergunning achteraf niet toe te wijzen. Ik heb helemaal niets met de thermen of het sportcentrum, ik ben er zelfs nog nooit geweest, maar ik vind het heel lullig voor al die 's-Gravendelers die er zo hard hun best voor doen om er een mooi complex van te maken. Het is voor de gemeente een mooie promotie als er zo'n centrum binnen de gemeente is. En het is een goede bron van werkgelegenheid. Als ze dhr. Naaktgeboren terug willen pakken voor alle keren dat hij de gemeente heeft dwars gezeten, moeten ze dat maar op een anderre manier doen!
Von, 05-11-2014 19:40.

Reacties

<<  <  1  2  3  4  5 
Een wellnescentrum met alcoholische versnaperingen gaat niet goed samen. Vergunningen kunnen pas worden verleend als dat kan volgens wettelijke bepalingen.Zo niet, dan geen horeca vergunning en dat had F.Naaktgeboren kunnen weten. Dus geen krokodillentranen plengen.
CDG, 10-11-2014 18:35.
Een wellnes-centrum en alcoholische versnaperingen gaan niet goed samen.En het verlenen van vergunningen is gebonden aan wettelijke regels.
CDG, 10-11-2014 18:32.
Het is gewoon onvoorstelbaar kinderachtig van gemeente BInnenmaas om nu het gehele complex gebruiksklaar is geen horecavergunning te verstrekken. Zo zien we maar weer met wat een geweldig ambtenarenapparaat we in onze gemeente gezegend zijn Wel een bouwvergunning verlenen op basis van een Bibobrapport,maar geen horecavergunning in een wellnesscentrum hoe lomp kan een amtenaar zijn zou je denken. Een wellnesscentrum zonder horeca bestaat niet. Dit gemeente Binnenmaas !!..... heeft er alle schijn van dat men moedwillig sluiting van dit prachtige centrum wenst te bespoedigen en afdoende de fam Naaktgeboren financieel te raken. Dit alles als vergelding voor eerdere rechterlijke zaken die in het voordeel zijn geweest voor fam Naaktgeboren.
Gerrit, 08-11-2014 21:52.
Blijkbaar heeft de gemeente gewacht, tot het hele complex klaar was. Het complex is trouwens van zoon P. Naaktgeboren. Maar blijkbaar moet de gemeente de deur sluiten, voor oud zeer, betreffende zijn vader Dhr F.Naaktgeboren. Misselijk makend boeltje daar in Maasdam. Mag toch hopen, dat dit prachtige welness geopend blijft,heel goed voor zo,n dorp, waar verder helemaal niets te doen is verder. Wens P.Naaktgeboren heel veel sterkte toe!
sportfan, 08-11-2014 20:29.
<<  <  1  2  3  4  5 
Voeg een reactie toeCaptcha

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst