logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Forum - Onderwerp: Strooien bij gladheid

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst

De stelling en reacties zijn meningen van de inzenders. Plaatsing betekent niet dat de redactie van digitaal dorp 's-Gravendeel deze meningen deelt. Schuttingtaal, op de persoon spelen en onzinnige reacties zijn niet toegestaan. Daardoor kan het zijn dat uw reactie (gedeeltelijk) wordt verwijderd. Misbruik kunt u melden via het e-mailformulier.

Stelling:


>> Voeg een reactie toe <<

Waar blijven ze met de strooiwagens, ook in de Spinnerijstraat, wij kunnen geen kant op. Kom op gemeente.
jp, 29-12-2014 22:17.

Reacties

1 
Strooien doet alleen Zwarte Piet dankzij de global warming up glijden we niet meer uit. Mooi toch! Overigens het strooien van Piet zal wel ophouden, want het Sinterklaasfeest is al behoorlijk verpest! de Kerstman staat al op de stoep. geen Zwarte Pieten in de winkels, je ziet ze niet meer in advertenties, kortom, de kleine terreurgroep die het kinderfeest verpest heeft suc6! jammer, want als je er wat van zegt ben je rassist (Jan, schrijf ik dat zo goed?) groeten,
Dré Jansen, 30-11-2017 12:18.
Ja. vind ik ook.
Sjors Peter, 04-04-2015 02:40.
Godsgeklaagd is het ! En schandalig ! Geen strooiauto gezien in Lijnzaadstr, Bolkafstr en Hekelstr. toen er zoveel sneeuw lag. De senioren daar konden hun huis gewoon niet uit !En als je dan de gemeente belt krijg je te horen dat het geen doorgaande straat is ! Tot je een keer de gemeentelijke belastingen niet betaalt !!
L., 08-01-2015 14:33.
Over kosten gesproken je kan beter geld uitgeven voor proces kosten tegen sluiting op zondag van de A H dan strooien bij ouderen die slecht ter been zijn als ze vallen en wat breken kost het weer dubbel geld voor zorg!!!😂😂😂
Lc 1-1-2015 16:30, 01-01-2015 16:43.
Onze straat is ook slecht begaanbaar, maar vind dat niet meer dan normaal. Hoofdwegen in het dorp ijsvrij houden geeft al genoeg werk voor de strooiploegen. Om het nog maar even niet over de extra kosten te hebben die wij toch met elkaar zullen moeten betalen.
BN, 30-12-2014 11:49.
1 
Voeg een reactie toeCaptcha

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst