logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Forum - Onderwerp: 's-Gravendeel dorp gevaarlijk voor voetgangers

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst

De stelling en reacties zijn meningen van de inzenders. Plaatsing betekent niet dat de redactie van digitaal dorp 's-Gravendeel deze meningen deelt. Schuttingtaal, op de persoon spelen en onzinnige reacties zijn niet toegestaan. Daardoor kan het zijn dat uw reactie (gedeeltelijk) wordt verwijderd. Misbruik kunt u melden via het e-mailformulier.

Stelling:


>> Voeg een reactie toe <<

Waarom kun je, als automobilist aan 2 kanten in en uitrijden naar de parkeerplaats van de Jumbo. Beter zou zijn: inrijden tegenover AH, uitrijden aan de zijkant van Blokker. Dit zou de verkeerssituatie overzichtelijker maken voor voetgangers. Nu moet je rekening houden met auto's die alle kanten op gaan.
LR, 29-01-2020 18:23.

Reacties

1 
veiligheid is belangrijk, zowel voor voetgangers als wielgangers. het verkeer is druk, iedereen wil gisteren al klaar zijn. door al dat op elkaar moeten wachten loopt de stress nog méér op! dan wil er wel eens iets vervelends gebeuren.
Dré Jansen, 19-11-2021 17:15.
zit je al door een ander verlamt in een rolstoel.Ben je leven niet meer zeker bij een zebra ze rijden vol door.
Jaco kamp, 14-11-2021 20:32.
Ideaal dat je er eindelijk in EN uit mag daar. Alles bij de andere uitrit is mateloos irritant als er een Jumbo vrachtwagen staat te lossen, die blokkeert de helft van de uitrit waardoor alles opstroopt en op elkaar staat te wachten. Wel vind ik dat er nog steeds veel te weinig zebrapaden zijn (bij de Kreek / de Heul) en te weinig doorloop-openingen in de struiken om vanaf parkeerplaats Jumbo over te steken naar de markt bijvoorbeeld.
R.A. Steenbergen, 03-02-2020 21:33.
de keuze welke in/uitrit de ingang of de uitgang is, is moeilijk. het straatje bij het reisbureau is te smal in het kleine stukje naar het parkeerterrein mag je twee kanten op rijden. dat dit opstoppingen geeft moge duidelijk zijn, vooral als 'haantjes' menen eerst te mogen gaan en niet wijken voor de ander. de andere in/uitrit zou uitrit moeten zijn, het tweezijdig stukje moet dan in oostelijke richting één richting verkeer worden. dan moet iedereen bij Wijntje inrijden, dat geeft problemen. niet iedereen weet die route en bovendien zijn de wegen daar niet op berekend. dan toch maar twee-richtingen toestaan en het kleine stukje weg verbreden, dat kost een sloot en stuk grond van de kerk. dat zou zeker gebeuren als deze situatie zich in Oud Beijerland zou voordoen, maar ja, wij praten over 'sGravendeel..... dus er gebeurd niets, te duur! gewoon wat rekening houden met elkaar, het is bovendien 30 Km gebied, dus erg snel gaat het toch niet. groeten, Dré
Dré Jansen, 31-01-2020 17:48.
Nieuwe discussie over de veiligheid van voetgangers op ons dorp. Wat vindt u? (reactie geplaatst om het nieuwe onderwerp op de voorpagina te laten tonen)
Annelies, 31-01-2020 11:24.
1 
Voeg een reactie toeCaptcha

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst