logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Forum - Onderwerp: Alleen 's-Gravendeelse evenementen en nieuws?

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst

De stelling en reacties zijn meningen van de inzenders. Plaatsing betekent niet dat de redactie van digitaal dorp 's-Gravendeel deze meningen deelt. Schuttingtaal, op de persoon spelen en onzinnige reacties zijn niet toegestaan. Daardoor kan het zijn dat uw reactie (gedeeltelijk) wordt verwijderd. Misbruik kunt u melden via het e-mailformulier.

Stelling:


>> Voeg een reactie toe <<

Op het digitaal dorp staan 's-Gravendeelse bedrijven, winkels, verenigingen etc. vermeld. Alleen het nieuws en de evenementen in de agenda zijn Hoeksche Waards breed. Vindt u dat het nieuws en de evenementen ook alleen uit 's-Gravendeel moeten zijn?
Annelies van Twist, 26-01-2014 11:43.

Reacties

1 
Wij wonen op een eiland, maar dat wil niet zeggen dat er muren omheen moeten staan. Het is goed om nieuwtjes en wetenswaardigheden van buiten 's-Gravendeel en zelfs buiten de HW te melden. Om toch onderscheid te hebben is het mogelijk om de boel te verdelen in: -1- 's-Gravendeel -2- Hoeksche Waard -3- Groot Rotterdam Met groot Rotterdam bedoel ik de stad met ruime omgeving. vooral de zuidelijke omgeving. Drechtsteden en de Zuid-Hollandse eilanden etc. groeten, Dré
Dré Jansen, 18-02-2014 10:59.
1 
Voeg een reactie toeCaptcha

Voeg een onderwerp toe Terug naar onderwerpenlijst Terug naar forumlijst