logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Een moderne keuken is binnen handbereik

We bieden bij Kitchen4All vrijwel alle keukenstijlen, waaronder moderne keukens. Deze stijl kenmerkt zich door de strakke uitstraling en is daardoor ook erg populair. Maar daarnaast hebben moderne keukens ook nog andere kenmerken. Ben je benieuwd of een moderne keuken iets voor jou is? Of hoe je een moderne keuken kunt creëren? Je leest het hieronder.

Kenmerken moderne keuken
Zoals benoemd kenmerken moderne keukens zich voornamelijk door de strakke uitstraling. Maar daarnaast spelen strakke lijnen en rechte vormen ook een grote rol in moderne keukens. Waar kun je dan aan denken? In moderne keukens wordt er vaak gekozen voor een rechthoekige spoelbak, strakke fronten en is de keuken greeploos uitgevoerd. Ook zul je niet snel drukke prints of felle kleuren tegenkomen in een moderne keuken.

Kleurenpallet
Het kleurenpallet van een moderne keuken bestaat vaak uit neutrale kleuren. Je kunt hierbij denken aan zwart, grijs en wit. De basis van de badkamer is dus vaak rustig, hierdoor behoud je de moderne uitstraling van de badkamer. Wil je toch graag kleur toevoegen? Kies dan voor de zachtere kleuren als pastelkleuren. Of voeg kleur toe door middel van accessoires. Zo heb je badkameraccessoires in alle kleuren van de regenboog.

Materialen
Bij een moderne keuken kun je kiezen voor verschillende materialen. Zo passen hout(look), glas en natuursteen heel goed bij een moderne keuken. Vaak zien we wel dat er in deze keukens voor één soort materiaal gekozen wordt. Bij meerdere materialen kan de keuken al snel druk ogen of de moderne uitstraling verliezen. Kies dus bijvoorbeeld voor een houtlook werkblad of een natuurstenen werkblad en combineer dit met zwarte fronten. Of voeg glazenkasten toe aan je witte hoogglans keuken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en combinaties waarmee je een moderne keuken kunt creëren.

Complete ontzorging
Ben je op zoek naar een moderne keuken? Op onze website kitchen4all.nl kun je meer informatie vinden over moderne keukens. Zou je graag in een van onze winkels advies willen ontvangen, dan kan dit ook! We zijn er om je te ontzorgen en daarom staan onze deskundige adviseurs voor je klaar. Zij kunnen je voorzien van advies en maken een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken voor je. Ben je tevreden met het ontwerp en heb je de keuken gekocht? Dan komen we deze gratis bij je thuisbezorgen. Ook kunnen we de volledige montage van de keuken voor je verzorgen. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en kun je straks gaan genieten van je nieuwe keuken.