logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

De leukste sportverenigingen in s-Gravendeel

Is je kindje net 4 of 5 jaar oud en wil je een leuke sport uitzoeken? Of wil je voor jezelf een andere sport proberen om je grenzen te verleggen? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben hier 5 verenigingen neergezet zodat jij snel een keuze kan maken. Er zijn namelijk een hoop keuzes in gemeente Hoeksche Waard. Sporten is daarnaast ook heel belangrijk. Het hoeft natuurlijk niet altijd bij een vereniging, maar je kan het ook voor jezelf doen. Daar tegenover staat wel dat het vaak gezelliger is om het met andere mensen samen te doen!

Basketbalvereniging rebound
Ben je een echte NBA fan? Ben je benieuwd hoe het is om op een echt basketbalveld te staan? Of wil je gewoon een keertje gezellig mee doen. Dat kan allemaal bij basketbalvereniging Rebound. Op maandagavond kan je altijd naar de sporthal komen om een keertje mee te trainen. Doe dit een paar weken om te kijken of het een vrijblijvende keuze is.

Voetbalvereniging 's-Gravendeel
Ben je een echte voetbalfanaat of kenner? Dan kan je natuurlijk op Unibet voetbal wedden, maar je kan het ook aanleren. Je hoeft namelijk helemaal geen talent te hebben om het te leren. Bij deze voetbalvereniging zullen ze je van alles aanleren. Het balgevoel en passen zal je eerste doelstelling zijn. Met de tijd komt het inzicht in de wedstrijden vanzelf. Een beetje voorkennis kan dan ook geen kwaad. Voetbal is een hele populaire sport en deze vereniging in 's-Gravendeel is dan ook een hele gezellige keuze.

's-Gravendeelse Tennis Club
De tennisvereniging ligt in het Schenkeltje. Er zijn 6 banen van gravel, waarvan 2 gravel+ bevatten. Er kan het hele seizoen worden gespeeld. Zo is er ook een tennismuur om te oefenen, een speeltuin voor de kinderen en zelf 2 jeu de boules banen. Het clubhuis heeft een mooie overkapping en zelf terrasverwarming. Het park ziet er heel mooi en verzorgd uit. Dus wil jij een keer tennis proberen? Ga dan vooral een proefles nemen bij de 's-Gravendeelse Tennis Club.

Zwem- en Waterpolovereniging ZVS
Nu de zomer is aangebroken is het heerlijk om zo nu en dan een duik te nemen. Maar heb je er wel eens over nagedacht om dit als sport te doen? Bij ZVS zijn er verschillende opties die je kan beoefenen. Het is een gezellige club met veel mogelijkheden. Zo kan je wedstrijden zwemmen of waterpoloën. Verras je familie met deze originele sporten! Het is namelijk heel wat anders dan het gewone hockey of voetbal.

Tafeltennisvereniging Effekt 77
Heb je altijd al gemerkt dat je een snel reactievermogen bezit? Test jezelf door op tafeltennis te gaan! Het is een minder populaire sport, maar als het bij je past zal je het zeker naar je zin hebben. Je zult snel close worden met je mede trainees, omdat het een relatief kleine club is. Maar dit maakt het alleen maar gezelliger! Het enige nadeel is dat de club nog geen officiële site heeft. Wel kun je verschillende foto’s opzoeken of gewoon een kijkje nemen op de club.