logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...

Dansen

Terug naar index recreatie en sport

Ago Quod Ago, rolstoeldansen Hoeksche Waard

Secretariaat: Lieze en Anne van der Feest, Hekelstraat 88, tel. 078-673 3361.
www.ago-quod-ago.nl

Rolstoeldansen, misschien heeft u het wel eens gezien, misschien van gehoord, misschien is het nieuw voor u. Natuurlijk kunnen wij in een paar regels geen rolstoeldansexpert van u maken, maar we kunnen u via onze site wel kennis laten maken met de sport rolstoeldansen. Hier komt onder andere aan bod wat rolstoeldansen is, voor wie het is, welke dansen en dansvormen er zijn, welke activiteiten er in een dansseizoen plaatsvinden, wie de (Rijksgediplomeerde) instructeurs zijn en bij wie u meer informatie over het dansen kunt krijgen.

We hopen dat u onze site met plezier wilt bekijken,
Lieze en Anne van der Feest.


Studio Gwendolyn

Locatie studio: Boendersweg 26 te 's-Gravendeel, tel. 06-1340 1689
www.studiogwendolyn.nl, studiogwendolyn.hyves.nl.

Studio Gwendolyn is een dansstudio waar kinderen vanaf 4 jaar, teeners en volwassenen lessen kunnen volgen op velerlei gebied, zoals klassiek- en showballet, funky dance, musical theater en tapdance op beginners- en gevorderd niveau.

De verschillende groepen geven een keer per jaar een spectaculaire uitvoering, waarin zij laten zien wat ze hebben geleerd.

In Studio Gwendolyn staat plezier voorop en wie van bewegen en muziek houdt, komt vanzelf uit op dansen. Kom gerust eens kijken in de studio en volg een gratis proefles.