logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Column

Forum beter toegankelijk (zaterdag 7 oktober 2017)

Op onze oude website liep het forum goed, er werd veel op gediscussieerd. Zodra er een reactie gepost werd plaatste ik een link op de voorpagina, welke ook in de nieuwsbrief terecht kwam.

Het forum op de huidige website was minder goed toegankelijk. Handmatig heb ik het nog een tijdje als 'advertentie' op de voorpagina geplaatst, maar recent zijn we over gegaan op een nieuwe advertentiemodule waardoor dit niet meer mogelijk is.

Deze week heeft de leverancier van onze beheeromgeving Avant Webdiensten uit Papendrecht ervoor gezorgd dat nieuwe reacties op het forum meteen automatisch op de voorpagina geplaatst worden, net als bij het Prikbord. Wij zijn hier heel blij mee en hopen dat het forum hierdoor nieuw leven ingeblazen wordt!

Annelies van Twist

Annelies van Twist

Annelies van Twist


Andere columns

Annelies van Twist

Annelies van Twist

Vindt u het leuk en uitdagend een column te schrijven over 's-Gravendeelse zaken? Uw pennenvrucht als venster op de lokale samenleving?
s-gravendeel.net biedt die gelegenheid! Uw bijdrage kan politiek georienteerd zijn, gaan over wonen, werken, onderwijs... Beschouwend van aard zijn of kritisch of juist humoristisch...
Klik hier en stuur uw verhaal in!