logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Column

Hulp gevonden (vrijdag 16 juni 2017)

Afbeelding bij Column: Hulp gevonden

Update 6 juli 2017: we hebben hulp gevonden! Nick Stolk heeft zich aangeboden als vrijwilliger en werkt de komende tijd aan het beschikbaar maken van onze oude fotoalbums. Nick bedankt!

16 juni 2017:

Het is alweer een aantal jaren geleden dat de website van 's-Gravendeel ondergebracht is in een nieuw beheersysteem. Door tijdgebrek zijn echter nog steeds niet alle foto-albums overgeheveld van de oude website naar de nieuwe. We kunnen dus wel wat hulp gebruiken!

Wij zoeken een vrijwilliger die dit voor ons wil doen. Een klusje voor u misschien?

Wat houdt de klus in?

  • U krijgt van ons de fotoalbums op een USB-stick, de foto's staan per evenement in een map
  • U maakt per evenement een nieuw album aan in het Google-account van Digitaal dorp 's-Gravendeel en plaatst daar de foto's in
  • U stuurt ons per e-mail de link naar het Google-album

Interesse?

Lijkt het u leuk om dit klusje voor ons te doen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen aan redactie@s-gravendeel.net.

U maakt met uw hulp het foto-album compleet, en ons erg blij!

Annelies van Twist

Annelies van Twist

Annelies van Twist


Andere columns

Annelies van Twist

Annelies van Twist

Vindt u het leuk en uitdagend een column te schrijven over 's-Gravendeelse zaken? Uw pennenvrucht als venster op de lokale samenleving?
s-gravendeel.net biedt die gelegenheid! Uw bijdrage kan politiek georienteerd zijn, gaan over wonen, werken, onderwijs... Beschouwend van aard zijn of kritisch of juist humoristisch...
Klik hier en stuur uw verhaal in!