logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Column

Nieuwsbrief- en prikbordproblemen opgelost! (maandag 12 september 2016)

Afbeelding bij Column: Nieuwsbrief- en prikbordproblemen opgelost!

Update 14 oktober 2016: hoera, het probleem is gevonden en opgelost! Zelfs als u een vreselijk strenge provider heeft blokkeert deze niet meer de e-mails die verzonden worden vanaf het prikbord, en ook de nieuwsbrieven worden weer doorgelaten.

Oorspronkelijk bericht:

Een aantal weken geleden zijn we overgegaan op een nieuwe e-mailserver. Dit heeft tot gevolg dat een aantal providers berichten die verstuurd worden vanaf het prikbord en nieuwsbrieven blokkeert.

Doet uw provider dat ook, dan heeft u al een tijdje geen nieuwsbrief gehad, en komen reacties op uw advertentie op het prikbord niet bij u binnen.

Dit is een lastig probleem dat niet makkelijk op te lossen is, wij zijn aan het onderzoeken hoe dit komt.

Vreemd genoeg blijken webmailadressen allemaal wel te werken. Plaatst u dus een prikbordbericht, gebruik dan bijvoorbeeld een gmail-, hotmail- of live-mailadres. Of plaats uw telefoonnummer erbij, dan komt het altijd goed.

Het is sowieso handig om na het plaatsen van een prikbordbericht, daar zelf even op te reageren om te testen of de e-mail wel aankomt. Het komt namelijk ook regelmatig voor dat er een tikfout in het e-mailadres zit.

Excuses voor het ongemak!

Annelies van Twist

Annelies van Twist

Annelies van Twist


Andere columns

Annelies van Twist

Annelies van Twist

Vindt u het leuk en uitdagend een column te schrijven over 's-Gravendeelse zaken? Uw pennenvrucht als venster op de lokale samenleving?
s-gravendeel.net biedt die gelegenheid! Uw bijdrage kan politiek georienteerd zijn, gaan over wonen, werken, onderwijs... Beschouwend van aard zijn of kritisch of juist humoristisch...
Klik hier en stuur uw verhaal in!