logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Column

Spijbelen (vrijdag 30 augustus 2013)

Bericht op Facebook van de Ondernemingskring 's-Gravendeel: "Bent u vrij of moet u werken deze week??" Andere jaren zou ik gezegd hebben "Vrij natuurlijk!" Dit jaar liep het anders.

Normaal gesproken is de feestweek voor mij een drukke maar gezellige week. Elke dag foto's maken van de activiteiten op het dorp, deze uitzoeken en dezelfde dag nog plaatsen op de website. Wegens een rugblessure gaat dat dit jaar echter niet, ik kan het dorp niet op.

Twee weken geleden bleek dat er deze week een piekdrukte zou zijn op mijn werk. Na wikken en wegen heb ik besloten om de feestweek geen vrij te nemen. Foto's maken kon ik toch al niet. Maar wat voelt dat raar! Als spijbelen voor s-gravendeel.net.

Volgend jaar hoop ik er weer bij te zijn. "Bent u vrij tijdens de Feestweek 2014?" Tuurlijk!

Annelies van Twist

Annelies van Twist

Annelies van Twist


Andere columns

Annelies van Twist

Annelies van Twist

Vindt u het leuk en uitdagend een column te schrijven over 's-Gravendeelse zaken? Uw pennenvrucht als venster op de lokale samenleving?
s-gravendeel.net biedt die gelegenheid! Uw bijdrage kan politiek georienteerd zijn, gaan over wonen, werken, onderwijs... Beschouwend van aard zijn of kritisch of juist humoristisch...
Klik hier en stuur uw verhaal in!