logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Cavent

Terug naar index gezondheidszorg

De Vriesstraat 22, 3261 PC Oud-Beijerland, tel. 0186-636106, fax 0186-636109

Cavent biedt concrete hulp, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een (verstandelijke) beperking op de Zuid-Hollandse Eilanden. Vanuit haar protestants-christelijke identiteit en haar visie 'Naast mensen staan' geeft de stichting op een verantwoorde wijze antwoord op zorgvragen. Uitgangspunt hierbij is, dat deze ondersteuning leidt tot volwaardig burgerschap van mensen met een beperking: een volwaardige plaats hebben in de samenleving en behandeld worden met respect.

Wij hebben in diverse plaatsen in de Hoeksche Waard voor ondersteuningspunten gezorgd. Zo bevinden zich in Strijen, Numansdorp en 's-Gravendeel woonvoorzieningen en hebben we ook in 's-Gravendeel het logeerhuis 'Intermezzo'. In kleine huishoudens van mensen met een beperking of bij zelfstandig wonenden in de Hoeksche Waard bieden we bovendien thuiszorg aan. Natuurlijk mag ook de hulp bij gezinnen met een kind met een verstandelijke beperking niet ontbreken.

Hebt u belangstelling?

Wij komen graag in contact met mensen met een hulpvraag en/of hun ouders/belangenbehartigers, om samen te onderzoeken op welke wijze wij ondersteuning kunnen bieden. Wij kunnen u bijvoorbeeld behulpzaam zijn bij het vinden van huisgenoten om samen een huishouden mee op te zetten indien u beschikt over een persoonsgebonden budget. Ook als u nog niet toe bent aan een eigen woonplek kunnen we misschien iets voor u betekenen, door middel van logeermogelijkheden in het logeerhuis, cursussen en thuisondersteuning.

Voor meer informatie kijk op www.cavent.nl.