logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...

Bidons: een simpel maar persoonlijk relatiegeschenk

Elk bedrijf komt er wel mee in aanraking: een relatiegeschenk. Het is een ideaal middel om een klant extra in het zonnetje te zetten en net dat streepje meer persoonlijke aandacht te geven. Ook al stuur je een simpel geschenk, zoals een bidon, de klant zal zit ongetwijfeld waarderen. Vandaag de dag zijn er onbeperkte mogelijkheden wat betreft relatiegeschenken. Dat maakt het zowel moeilijk als makkelijk. Want welk product past het best bij de klant en breng je de boodschap het beste over? Om je alvast een eindje op weg te helpen, wel eens gedacht aan een bidon als relatiegeschenk? Het is niet alleen functioneel en een teken van waardering en dankbaarheid, maar je zet ook je eigen bedrijf in een goed daglicht. Veel mensen komen er namelijk mee in aanrekening en dit geeft een boost aan de naamsbekendheid. Door de naamsbekendheid te vergroten en te behouden, geef je ook een boost aan de omzet en de voortzetting van relaties op de lange termijn. 

Soorten en kleuren bidons
Met het bedrukken van bidons kun je alle kanten op. Laat de bidons bijvoorbeeld bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan voor een klant die zich focust op duurzaamheid. Een bidon kan je tenslotte hergebruiken en dit scheelt weer in kosten en plastic waterflesjes. Een bidon is bovendien op elke locatie makkelijk te gebruiken. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken op kantoor, in de sportschool of tijdens het reizen. Dit is natuurlijk ideaal als je jouw bedrijfsnaam onder de aandacht wil brengen. Op al deze plekken zijn veel mensen aanwezig en op deze manier benoem je jouw bedrijfsnaam onopvallend. Naast bidons kun je ook kiezen om andere leuke dagelijkse producten te geven als relatiegeschenk. Denk hierbij aan tassen, pennen en overige kantoorartikelen, verschillende gadgets en producten voor je vrije tijd.

Bidons bedrukken
Het proces van een gepersonaliseerde bidon bestellen gaat als volgt. Zoek dan eerst een bidon uit met de gewenste vorm en grootte. Zorg er voor dat je een standaard ontwerp klaar hebt liggen en deze meestuurt met de bestelling. Binnen een mum van tijd staat het relatiegeschenk dan klaar. Een tip: zorg er dus ook voor dat je een goede partij uit kiest, zodat je zeker bent van hoogwaardige kwaliteit bidons en bedrukking.

Interesse in bidons? Doe het hier
Als iemand positieve ervaringen heeft met een bedrijf, ben je toch geneigd erin mee te gaan. Daarom vertellen wij je bij deze dat je eens kunt kijken op de website van Maxilia. Zij bieden namelijk een ruim assortiment met relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of eventueel een ander ontwerp. Vind je het lastig om een mooi product samen te stellen? De specialisten van Maxilia helpen je graag verder en kijken stap voor stap met je mee.