logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bakkie doen in Puttershoek'
08mrt

Bakkie doen in Puttershoek

Van vrijdag 8 maart 2024 tot en met vrijdag 12 juli 2024, van 10:00 tot 11:15 uur.

PUTTERSHOEK - Bakkie doen in Puttershoek: ontmoetingsplek voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. De nieuwe data voor de koffie-ochtenden voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (nah) zijn bekend. De eerstvolgende koffieochtend is op vrijdag 9 februari tussen 10.00 en 11.15 uur. Gemiva organiseert deze maandelijkse momenten in activiteitencentrum De Vlier in Puttershoek. Het is een gezellige ontmoetingsplek voor mensen met nah in de Hoeksche Waard. 

De koffie-ochtenden zijn een goede gelegenheid om anderen te ontmoeten en waardevolle contacten op te bouwen. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen de deelnemers ervaringen delen en ondersteuning bij elkaar vinden. 

Maandelijkse bijeenkomst  
Er zijn nog meer koffieochtenden gepland in de eerste helft van 2024, op de volgende vrijdagen: 

8 maart;  
5 april; 
17 mei; 
14 juni  
12 juli 

De koffieochtenden zijn in Activiteitencentrum De Vlier, aan de Penningkruid 1a in Puttershoek. De deuren staan open van 10.00 tot 11.15 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

Heleen Davies, contactpersoon en werkzaam bij de ambulante dienst van Gemiva, moedigt geïnteresseerden aan om deel te nemen. “We hebben intussen een half jaar ervaring met de koffie-ochtenden. De sfeer is informeel. We merken dat de bezoekers herkenning vinden bij elkaar. Dat is fijn. Het is echt een moment - om met een lach en een traan - ervaringen te delen over het leven met de gevolgen van hersenletsel.” 

Aanmelden vooraf is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Neem contact op met Heleen Davies via heleen.davies@gemiva-svg.nl of bel naar 06-15528958 voor meer informatie en om je aan te melden. 

Niet-aangeboren hersenletsel 
Activiteitencentrum De Vlier, onderdeel van Gemiva, is een activiteitencentrum dat speciaal is ontworpen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning nodig hebben. 

Sociale contacten
De ambulante dienst van Gemiva ondersteunt mensen die in hun eigen omgeving ondersteuning nodig hebben. Heleen: “Wat we doen, hangt helemaal af van wat de cliënt nodig heeft. Dat varieert enorm. We helpen bij het structureren van het dagelijks leven of gezond leven en ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van sociale contacten. Met de ontmoetingsmomenten in De Vlier willen we daar ook een steentje aan bijdragen.” 

Contactinformatie:
Locatie: Activiteitencentrum De Vlier, aan de Penningkruid 1a in Puttershoek
Organisator: Gemiva - Activiteitencentrum De Vlier, aan de Penningkruid 1a in Puttershoek


Deel dit bericht met je vrienden!