logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop Loonstrookje Lezen'
12feb

Workshop Loonstrookje Lezen

Maandag 12 februari 2024, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

OUD-BEIJERLAND - Een salarisspecificatie vol met cijfers, afkortingen en percentages. Voor de meeste mensen is het abacadabra. De Bibliotheek Hoeksche Waard verzorgt een workshop loonstrookje lezen. Want wie één loonstrookje kan lezen, kan alle loonstrookjes lezen. Kom op maandag 12 februari van 19.30 uur tot 21.00 uur naar de bibliotheek in het Oude Raadhuis.

Van je werkgever ontvang je een loonstrook. Daar staat op hoe je salaris is opgebouwd. Welke posten staan er op dit document, hoe moet je het lezen en wat betekenen de termen en afkortingen? Denk aan begrippen als loonheffing, arbeidskorting, partimepercentage. En wat betekent eigenlijk cumulatief? Het is handig om te begrijpen wat er op de salarisspecificatie staat.

Voor iedereen die het naadje van de kous wil weten als het gaat om werk en inkomen. Graag vooraf aanmelden via debhw.nl/agenda of meld je aan bij balie in de Bibliotheek. Deelname aan deze workshop kost €5 voor niet-leden, €4 voor leden met het basisabonnement, €3 voor leden met een plusabonnement.

Bibliotheek in het Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland | 12 februari | 19.30 tot 21.00 uur

Contactinformatie:
Locatie: Oude Raadhuis
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!