logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Maak je eigen foute kersttrui'
13dec 2023

Maak je eigen foute kersttrui

Woensdag 13 december 2023, van 14:15 uur tot 16:00 uur.

OUD-BEIJERLAND - Het is een heuse trend die niet meer weg te denken valt: de jaarlijkse Foute Kersttruiendag. Het is de dag waarbij jouw trui over de top mag zijn. Deze trend is overgewaaid uit de VS. Hoe leuk is het om jouw trui op te pimpen in het Hoeksch MaakLokaal? Er staan naaimachines, vinylsnijders en heatpress.

In het Hoeksch MaakLokaal staan allerlei handige apparaten om creatief aan de slag te gaan. Neem wel je eigen trui of sweater mee die je wilt versieren. Er kunnen leuke foute ontwerpen met een plotter worden uitgesneden en met hulp van een heatpress op de stof worden bedrukt. Er liggen lampjes, knoopbatterijen en nog veel meer. Je leert bovendien meteen iets over het gratis illustratieprogramma InkScape. De apparaten zijn gesponsord door stichting PICA.

Wees er snel bij want er zijn maar een paar plaatsen op woensdagmiddag 13 december van 14:15 tot 16:00 uur. Deze middag is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Kosten: € 4,20 (plusabonnement), € 5,00 (leden) en € 6,00 (niet-leden). Denk eraan zelf een trui mee te nemen! Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (debhw.nl/agenda). Hierop staan meer leuke activiteiten van het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. Vrije inloop op woensdag, vrijdagmiddag en zaterdag. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren. Wat ga jij maken vandaag?

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!