logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schrijf een spannend kerstverhaal: Workshop door Marjolein van der Gaag'
12dec 2023

Schrijf een spannend kerstverhaal: Workshop door Marjolein van der Gaag

Dinsdag 12 december 2023, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

OID-BEIJERLAND - In de Hoeksche Waard zijn duizenden hobby-schrijvers. Iedereen die van schrijven houdt wordt uitgedaagd om op dinsdagavond 12 december van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum zijn of haar schrijfskills te verbeteren. Het thema is: schrijf een spannend kerstverhaal.

In deze workshop laat thrillerschrijfster Marjolein van der Gaag je kennis maken met verschillende schrijftechnieken om spanning te creëren. Marjolein schreef diverse thrillers en is opgegroeid in de Hoeksche Waard. In 2022 won zij de Zilveren Strop met haar verhaal ‘Onder de waterspiegel’ en begin volgend jaar verschijnt haar nieuwe boek ‘Verlaat de gevangenis zonder betalen’ bij De Crime Compagnie.

Schrijf jij graag? Dan is deze avond iets voor jou! Neem je pen en papier mee en grijp deze kans. De workshop is op dinsdag 12 december 2023 in de bibliotheek in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland van 19.30 uur tot 21.30. Kosten: €5,50 met een plusabonnement, €6,50 met een basisabonnement of €7,50 voor niet-leden. Graag vooraf aanmelden via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard debhw.nl/agenda of mondeling bij de balie van de bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!