logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Muziek maken'
06dec 2023

Muziek maken

Iedere eerste en derde woensdag, van woensdag 6 december 2023 tot en met woensdag 20 december 2023, van 19:00 tot 21:00 uur.

OUD-BEIJERLAND - In het Hoeksch MaakLokaal kan van alles gemaakt worden. Deze winter wordt het lokaal omgebouwd tot pop-up muziekstudio. Voor iedereen van jong tot oud die het leuk lijkt om eigen muziekteksten te schrijven of beats en muziektracks te maken. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Samen of alleen kan gewerkt worden aan nieuwe muziek. Op de woensdagen 6 december en 20 december van 19 tot 21 uur in het Oude Raadhuis.

‘Muziek maken en schrijven is leuk, brengt ontspanning en is goed voor je eigen ontwikkeling’, zegt Renaldo Vroon van de Bibliotheek Hoeksche Waard. ‘Als bibliotheek is het daarom een logische keuze om hier ruimte aan te geven’. Muziek maken stimuleert het brein, versterkt cognitieve vaardigheden en het schrijven van teksten is goed voor de taalontwikkeling.

Vanwege het succes van de vorige serie is gaan we weer van start in december. Per avond wordt er gekeken waar de groep aan wil werken. Dat kan van alles zijn: teksten schrijven, beats maken, melodieën schrijven, muziektheorie. De avonden zijn los te bezoeken, maar ook als reeks. Renaldo: ‘Wij hopen dat dit een startpunt is voor meer eigen werk uit de Hoeksche Waard.’

Data: 6 en 20 december van 19:00 tot 21:00 uur. We komen samen in het Hoeksch MaakLokaal, Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. De activiteit is gratis, maar graag wel vooraf aanmelden per mail via activiteiten@debhw.nl of debhw.nl/agenda.

Het Hoeksch MaakLokaal is een plek waar digitale vaardigheden en andere skills worden ingezet en aangeleerd om te leren over ontwerp, programmeren en media. Hiervoor zijn verschillende workshops en apparaten beschikbaar. Het MaakLokaal is elke week open op woensdag, vrijdag en zaterdag. De actuele openingstijden zijn te vinden op de website. Heb je ideeën, vragen of wil je komen? Stuur een mail naar activiteiten@debhw.nl of stuur een berichtje op Instagram @bibliotheekhw

Contactinformatie:
Locatie: In het Hoeksch MaakLokaal
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!