logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Teken je eigen kerstboomdecoratie in TinkerCad'
06dec 2023

Teken je eigen kerstboomdecoratie in TinkerCad

Woensdag 6 december 2023, van 14:15 uur tot 16:00 uur.

OUD-BEIJERLAND - Oh dennenboom wat zijn je takken wonderschoon met eigengemaakte kerstdecoraties! En wat leuk dat moderne technologieën hiervoor kunnen worden ingezet. Kinderen leren spelenderwijs 3D-tekenen en ontwerpen hun eigen kerstdecoratie voor in de boom. Het ontwerp wordt met de 3D-printer uitgeprint.

Deze workshop is een introductie in het 3D-tekenen. Hiervoor wordt het programma TinkerCad gebruikt. Kleine eenvoudige modellen worden uitgeprint met de 3D-printer. De 3D-printer en nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranjefonds, Cultuurfonds en VSBfonds.

Deze activiteit is voor kinderen vanaf 8 jaar en vindt plaats op 6 december van 14:15 tot 16:00 in het Hoeksch MaakLokaal in de Bibliotheek Oud Beijerland (Oude Raadhuis, Waterstal 1). Kosten: € 4,20 (plusabonnement), € 5,00 (leden) en € 6,00 (niet-leden). Aanmelden via de agenda van de website van de Bibliotheek (debhw.nl/agenda). Houd de agenda van de bibliotheek in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal in de Bibliotheek Oud Beijerland (Oude Raadhuis, Waterstal 1)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!