logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop: Inzicht in je talenten. Vind je kwaliteit'
04dec 2023

Workshop: Inzicht in je talenten. Vind je kwaliteit

Maandag 4 december 2023, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

OUD-BEIJERLAND - Precies weten waar je goed in bent en welke talenten je hebt. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Je komt er achter tijdens de workshop Inzicht in je talenten die de Bibliotheek Hoeksche Waard samen met JobOn presenteert op maandag 4 december 10 uur tot 12 uur in het Oude Raadhuis. Een goede start op weg naar (ander) werk voor iedereen die in-between-jobs zit.

Ga tijdens de workshop samen met de andere deelnemers op zoek. Wat vond je leuk toen je klein was? Waarmee haal je de beste resultaten. Waar krijg je energie van? Wat zou kunnen helpen om inzicht te krijgen in talenten en vaardigheden? Gebruik de kennis van de groep en ga samen aan de slag met de vragen en antwoorden. Stap voor stap op zoek naar talenten met andere deelnemers die in-between-jobs zijn.

Tijdens deze bijeenkomsten op 4 december van 10 tot 12 uur geeft de Bibliotheek Hoeksche Waard werkzoekenden een kans om op een heel laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland. Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden. Dat kan via de website (debhw.nl/agenda), via e-mail (activiteiten@debhw.nl) of mondeling bij de balie van de bibliotheek.

Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. Tijdens de bijeenkomsten wordt er gebruik gemaakt van de JobOn-toolkit. Klik hier om naar de website van JobOn te gaan, hier heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van JobOn's eigen events en onlinetrainingen die aanvullend zijn op de workshops in de bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Oude Raadhuis
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!