logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Lezing over geothermie bij HWDuurzaam' Gerrit Nitters uit Oud-Beijerland
28nov

Lezing over geothermie bij HWDuurzaam

Dinsdag 28 november 2023 vanaf 20:00 uur.

HOEKSCHE WAARD - Gerrit Nitters uit Oud-Beijerland, bestuurslid van HoekscheWaardDuurzaam, houdt op 28 november a.s. een lezing over geothermie (aardwarmte) tijdens een bijeenkomst van deze regionale coöperatie in Oud-Beijerland. Alle belangstellenden zijn daar welkom.

Nitters, technisch expert aardwarmte, publiceerde in mei 2020 een studie over de technische haalbaarheid van geothermie in de Hoeksche Waard. De conclusie was dat het dichtst bevolkte noordelijke deel van deze gemeente geschikt is voor de aanleg van een warmtenet gevoed door geothermie: warmte uit de aarde. Het rapport pleitte ook voor een haalbaarheidsstudie naar de praktische mogelijkheden.

De lezing van Gerrit Nitters maakt deel uit van een serie lezingen en debatten die HWDuurzaam dit seizoen organiseert over duurzaamheid, de energietransitie en andere onderwerpen die daarmee te maken hebben. HWDuurzaam wil o.a. door informatievoorziening en opinievorming over deze onderwerpen bijdragen aan haar streven naar een energie neutrale Hoeksche Waard in 2040.

De lezing is op dinsdag 28 november in de Huiskamer van de Open Hof, Willem van Vlietstraat 2A in Oud-Beijerland en begint om 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur.

Bijlage: foto Gerrit Nitters (eigen opname HWDuurzaam).

Contactinformatie:
Locatie: Huiskamer van de Open Hof, Willem van Vlietstraat 2A in Oud-Beijerland
Organisator: HW Duurzaam


Deel dit bericht met je vrienden!