logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Digitaal nalatenschap'
23nov

Digitaal nalatenschap

Donderdag 23 november 2023, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

PIERSHIL - 'Feliciteer Jaap met zijn verjaardag', stuurt een sociaal medium naar je mailbox. Meestal is dat een leuk bericht of een aanleiding om te kijken of er een feestje is. Het wordt een ander verhaal wanneer de jarige is overleden.

Het verliezen van een dierbare is ingrijpend en verdrietig. Ondanks alle emoties moet er veel worden geregeld, zoals het organiseren van de uitvaart, het afscheid, financiën en het testament. Nabestaanden wacht daarnaast een flinke klus met het verwijderen of wijzigen van online zaken, zoals profielen, accounts, data en bestanden en het achterhalen van wachtwoorden. Op deze ochtend leggen wij uit wat digitale nalatenschap is en wat nu al te regelen is voor jouw digitale leven na overlijden. De ochtend over Digitaal nalatenschap wordt gehouden op: 23 november in de Wurf Piershil 29 november in de bibliotheek van Numansdorp, beide workshops zijn van 10-12 uur.

Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap. Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van SeniorWeb.

Meer informatie en aanmelding is te vinden op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard: www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: In de Wurf Piershil
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!