logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Fraude en veiligheid op internet'
21nov

Fraude en veiligheid op internet

Dinsdag 21 november 2023, van 10:00 uur tot 12:00 uur.

HOEKSCHE WAARD - Identiteisfraude, phishing, oplichters op social media. Hoe zijn ze te herkennen het en wat er tegen te doen? Daarover gaat de lezing die in Puttershoek en in de Rembrandt in Oud Beijerland plaatsvindt in de Bibliotheek Hoeksche Waard op 21 november, dit is een samenwerking met de Rabobank en de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Herkenning en bescherming. Dat zijn de belangrijkste wapens tegen fraude op internet. Iedereen die op de hoogte is van de nieuwste trucs van oplichters heeft een stapje voor en wat te doen als iemand toch in de val is getrapt? Bank bellen, aangifte doen, gegevens bewaren. Wie op een link heeft geklikt en per ongeluk rekeninggegevens heeft ingevuld op een criminele website, kan het beste meteen contact opnemen met de bank.

De lezing wordt gegegeven op dinsdag 21 november van 10 uur tot 12 uur in de bibliotheek van Puttershoek en van 14 uur tot 16 uur in de Rembrandt in Oud-Beijerland. Medewerkers van de bibliotheek Hoeksche Waard en de RaboBank Hoeksche Waard zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.

Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van Seniorweb. Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard: www.debhw.nl.

Aanmelden is noodzakelijk via www.debhw.nl/actueel/agenda of mondeling aan de balie in de bibliotheek. Deelname is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek van Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!