logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'De Rouwkeuken Strijen'
14nov 2023

De Rouwkeuken Strijen

Iedere tweede dinsdag van de maand, van dinsdag 14 november 2023 tot en met dinsdag 26 maart 2024, van 17:00 tot 20:00 uur.

De Rouwkeuken Strijen heeft nog enkele plaatsen.
Te rauw voor jou alleen?
Kom dan samen koken!

Na een groot verlies rouwen we. Rouwen kan gaan om een persoon of om een situatie (scheiding, gezondheid, werk). Elk rouwproces kent sterke overeenkomsten maar geen twee personen rouwen hetzelfde. Hoewel het belangrijk is om goed te rouwen, ontbreekt het vaak aan kennis om hier op een juiste manier mee om te gaan.
Met de “donkere dagen” in het vizier blijkt dat er juist nu behoefte aan contact is.

Welzijn HW en Peggy de With willen weer de mogelijkheid gaan creëren om in een veilige en prettige omgeving te praten over verlies in welke vorm dan ook.

Doormiddel van samen koken, eten en praten bieden wij ruimte om met elkaar hierover in contact te komen. Ervaringen te delen en te onderzoeken wat jij nodig hebt.

Er kan gericht aandacht gegeven worden door 2 ervaringsdeskundigen op dit gebied die de gesprekken richting zullen geven indien nodig, maar zeker ook door onderlinge ervaringen uit te wisselen.

Bij voldoende aanmeldingen vindt de Rouwkeuken plaats van 14 November 2023 tot en met Maart 2024 van 17:30 tot 20:00 uur bij Buurthuis “Me Mekaar”, Kerkstraat 73
Vervolg: elke 2e dinsdag van de maand zelfde tijd

Kosten per keer € 10,00 inclusief  3 gangen maaltijd, koffie /thee en begeleiding in de gesprekken.
Voor de ingrediënten wordt gezorgd, u gaat wel samen koken.
Voor meer informatie en aanmelden tot uiterlijk 12 november kunt u mailen naar marianne.groothand@welzijnhw.nl, info@rouwkeuken.nl of bellen met Welzijn HW 088-7308900

Contactinformatie:
Locatie: Buurthuis “Me Mekaar”, Kerkstraat 73
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 088-7308900
Website:http://www.welzijnhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!