logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kinderboekenweek: Teken een eigen huisje met TinkerCad'
11okt

Kinderboekenweek: Teken een eigen huisje met TinkerCad

Woensdag 11 oktober 2023, van 14:15 uur tot 16:00 uur.

Hoeksche Waard – Het thema van de Kinderboekenweek is “Bij mij thuis” Maar hoe ziet dat huis er eigenlijk uit. Hoe ziet het ideale droomhuis eruit? Genoeg inspiratie dus om op 11 oktober aan de slag te gaan in het Hoeksch MaakLokaal met 3D tekenen met TinkerCad. Indien mogelijk worden de ontwerpen uitgeprint met de 3D printer.

Was het in werkelijkheid ook maar zo makkelijk een huis te maken als met de workshop “Teken een eigen huis met TinkerCad”. Ontwerp en teken een eigen droomhuis. Deze workshop is een introductie in het 3D tekenen. Kleine eenvoudige modellen kunnen worden uitgeprint met de 3D printer. De 3D printer en nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en VSB fonds.

Deze activiteit is voor kinderen van 8 tot  ca. 14 jaar en vindt ook plaats op 11 oktober van 14:15-16:00 in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland.

Kosten voor deelnemer is € 5,00 met biebpas, € 6,- zonder biebpas, € 4,20 met een plusabonnement. Aanmelden kan via de agenda van de website van de Bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl).

Houd de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl) in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!