logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopbijeenkomst liever niet alleen'
03okt

Inloopbijeenkomst liever niet alleen

Dinsdag 3 oktober 2023, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

HOEKSCHE WAARD - Iedereen voelt zich wel eens alleen. Een gevoel dat meestal verdwijnt door contact met anderen en samen dingen doen. In de Week tegen de Eenzaamheid wordt een gezellige bijeenkomsten georganiseerd met maar één doel: Liever niet alleen. De interessebank is op 3 oktober ’s ochtends in het Oude Raadhuis en ’s middags in Strijen in Streona.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich soms eenzaam. Daar moeten we iets aan doen. Gewoon samen in contact met anderen. De bibliotheek organiseert op dinsdag 3  oktober in samenwerking met Humanitas interessebank twee inloopmomenten met koffie en thee  onder de titel “liever niet alleen”.

Op de ochtend kunnen mensen in het Oude Raadhuis terecht om zich op te geven voor activiteiten in de hobby- of recreatiesfeer. ’s Middags is dezelfde inloop met koffie en thee in Strijen. Iedereen is welkom om te kijken welke activiteit je graag samen met anderen zou willen ondernemen. Denk aan wandelen, eten, koken, film kijken, handwerken of uitgaan. Wie weet komen er leuke nieuwe contacten uit voort.

De opzet is om groepjes te vormen van mensen die dezelfde belangstelling hebben en dit graag met anderen delen. Hiervoor heeft Humanitas een interessebank, waarbij deelnemers zich kunnen aansluiten. De komende bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 3 oktober in de bibliotheek Oud-Beijerland in het Oude Raadhuis van 10 uur tot 12 uur en ’s middags van 14 uur tot 16 uur in Streona in Strijen. Wie wil kan binnenlopen. Toegang is gratis en voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd.

Contactinformatie:
Locatie: Oude Raadhuis en in Streona in Strijen
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!