logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kom kennis maken met Dash, Cubetto, Beebot en vriendjes'
20sep

Kom kennis maken met Dash, Cubetto, Beebot en vriendjes

Woensdag 20 september 2023, van 00:00 uur tot 16:00 uur.

Kom gezellig kennismaken met de nieuwste familie van het MaakLokaal. De robotjes Beebot, Cubetto, Dash, Spike en Drone stellen zich graag voor. Dat een bibliotheek boeken heeft dat weet iedereen maar dat er nog veel meer te ontdekken valt dat is nieuw voor veel mensen. Daarom deze leuke kennismaking met robotjes in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis op 20 september. 

Wat de toekomst brengt weet niemand maar dat er robots ingezet zullen gaan worden dat staat inmiddels wel vast. Om alvast vaardig te worden in de omgang met robots wordt deze leuke kennismaking georganiseerd. Kom langs met een vriendje, vader en of moeder om te spelen en leren van Dash, Cubetto, Beebot en stoere Spike. Wie weet kun je ook nog een drone laten opstijgen en landen. Met Dash is een ook nog een leuk parcours uitgezet. Deze mooie robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en Stichting Pica.

Noteer gauw woensdag 20 september van 14:30 uur tot 16:00. Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kosten voor deelname bedragen € 1,70 (plusabonnement), € 2,10 met (basisabonnement), € 2,45  (niet-leden). Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan meer leuke activiteiten in van het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Contactinformatie:
Organisator: Bibliotheek Hoeksche waard


Deel dit bericht met je vrienden!