logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop: Lezen op je e-reader'
21jun

Workshop: Lezen op je e-reader

Van woensdag 21 juni 2023 tot en met vrijdag 23 juni 2023.

HOEKSCHE WAARD – Heerlijk lezen in de vakantie. Wie wil dat niet? Hoe fijn is het dan om stapels boeken mee te nemen in de e-reader. Het zeulen met zware boekenkoffers is voorgoed voorbij. De workshop ‘Lezen met je e-reader’ toont alle ins en outs. Op woensdagmiddag 21 juni in Bibliotheek Strijen van 14 tot 16 uur en op vrijdagochtend 23 juni van 10 tot 12 uur in Bibliotheek Mijnsheerenland.

Een e-reader is zeer geschikt voor bijvoorbeeld het lezen van boeken en andere lange teksten. Ook zijn ze handig voor op vakantie en onderweg. Geen tassen met boeken mee, maar alle boeken die je graag wil lezen in een klein apparaat. Maar hoe krijg je nu de boeken die je aanschaft op je e-reader? Deze workshop geeft daar uitleg over. We gaan met het programma Adobe Digital Editions de boeken op de e-reader zetten.

Voor een Kindle of een e-reader van Sony is deze workshop niet geschikt.

De workshop is op woensdagmiddag 21 juni in Bibliotheek Strijen van 14 tot 16 uur en op vrijdagochtend 23 juni van 10 tot 12 uur in Bibliotheek Mijnsheerenland. Meer informatie en aanmelden via debhw.nl/agenda. Deelname is gratis. Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van SeniorWeb.

Contactinformatie:
Locatie: Strijen en Mijnsheerenland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!