logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Maak je eigen unieke stickers'
21jun

Maak je eigen unieke stickers

Woensdag 21 juni 2023, van 14:30 uur tot 16:00 uur.

OUD-BEIJERLAND - Ga je binnenkort op reis en ben je bang dat je koffer zoekraakt? Heb je een schoolreisje en moet je jouw spullen van een naam voorzien? Of heb je een mega vet logo voor op je laptop of telefoon dat je graag wil printen? Dat kan allemaal in het Hoeksch MaakLokaal! Op 21 juni kun je er je eigen unieke stickers maken.

Voor iedereen die iets leuks wil maken en meteen iets wil leren over InkScape is dit een leuke uitdaging. Onder begeleiding wordt een sticker gemaakt en uitgeprint met een plotter. Zo’n sticker komt altijd van pas, ze zijn hartstikke handig! Denk maar aan een koffer die duidelijk herkenbaar moet zijn, het opfleuren van je agenda of om je telefoon of laptop te merken. Ze kunnen zelfs op een auto of caravan! Wees er snel bij want er zijn maar een paar plaatsen op woensdagmiddag 21 juni van 14:30 tot 16:00 uur.

Deze middag is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (maar ook voor volwassenen). Kosten voor deelnemer zijn € 4,00 met biebpas, € 3,50 zonder biebpas, € 3,00 met een plusabonnement. Aanmelden kan via de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl). Hier staan meer leuke activiteiten in van het Hoeksch MaakLokaal.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. Vrije inloop op woensdag, vrijdagmiddag en zaterdag. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren. Wat ga jij maken vandaag?

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksch MaakLokaal
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!