logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nagelbijten en huiveren bij de film Fall'
15jun 2023

Nagelbijten en huiveren bij de film Fall

Donderdag 15 juni 2023, van 19:30 uur tot 22:00 uur.

MIJNSHEERENLAND - Zin in een avond nagelbijten en huiveren? Tijdens de Thriller Weken verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard op donderdag 15 juni 2023 in het Dorpshart in Bibliotheek Mijnsheerenland een spannende filmavond. Op het witte doek draait de thriller Fall.

Voor de beste vriendinnen Becky en Hunter draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van Becky's overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden, evenals hun vriendschap, wordt nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd om de elementen, een gebrek aan voorraden en duizelingwekkende hoogtes te overleven.

Kom ook naar deze huiveringwekkende thriller met o.a. Jeffrey Dean Morgen, Virginia Gardner en Grace Caroline Currey. In de pauze is er gelegenheid om wat te drinken.

Op 15 juni 2023 in Bibliotheek Mijnsheerenland (Van der Straatenplein 2) | Aanvang 19.30 (zaal open om 19.15 uur), eindtijd 22.00 uur. Er is een pauze tijdens de film. Graag vooraf aanmelden via debhw.nl/agenda. Kosten €4,00 (met basisabonnement), €3,00 (met plusabonnement), €5,00 (niet-leden).

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Mijnsheerenland (Van der Straatenplein 2)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:activiteiten@debhw.nl
Website:http://www.debhw.nl/agenda


Deel dit bericht met je vrienden!