logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Oudpapier inzameling op zaterdag 10 juni in ’s-Gravendeel'
10jun

Oudpapier inzameling op zaterdag 10 juni in ’s-Gravendeel

Zaterdag 10 juni 2023 vanaf 08:00 uur.

's-GRAVENDEEL - Zaterdag 10 juni halen de leden van Showkorps Juliana en muziekvereniging NLS weer oud papier op.

Het ophalen begint om 08:00 uur en daarom verzoeken wij u het oud papier uiterlijk om 08:00 uur op de container aanbiedplaatsen buiten te zetten. Dit verzoek geldt voor alle straten in ’s-Gravendeel

Gelieve het papier opgebonden of in dozen (niet in vuilniszakken of big shoppers) aan de straat te zetten, zodat het gemakkelijk mee te nemen is. Uiteraard halen wij alleen oud papier en schoon/droog karton op. Verzoek om alle zaken die niets met oud papier/karton te maken hebben (tempex, hout, glas, plastic, vuil karton, pizza dozen, oud ijzer) niet aan te bieden, wij laten dit ook staan. Zie voor meer info over wat wel of niet bij het oud papier kan de flyers welke door NLS en Juliana in samenspraak met de RAD huis aan huis verspreid zijn of raadpleeg de website van de RAD.

Verder is de mogelijkheid om op uw oud papier te brengen bij de containers van Juliana – Dirk Barthweg, op maandag 12 juni tussen 18:30 en 20:00 en bij de containers van NLS – Mijlweg, op zaterdag 10 juni tussen 09:00 en 11:30 en op maandag 12 juni tussen 18:30 en 19:30.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Leden muziekkorpsen NLS en Juliana


Deel dit bericht met je vrienden!